Servicii

Camere, cazare Valea Ariesului

Servicii Cotul Ariesului Cabana Cotul Ariesului pune la dispozitie 14 camere de cazare dintre care 12 cu 2 paturi iar celelalte 2 cu pat matrimonial. Respectand stilul intregului camerele imbina armonios traditionalul prin mobilierul din lemn masiv si ornamente incrustate cu modern si bun gust, camerele de baie cu accesorii cromate sunt un alt element de modern si atentie catre detaliu.
Camerele de la etaj sunt prevazute cu balcon astfel ca puteti simti din plin aerul racoros si curat al muntilor.
Fiecare camera este dotata cu:

  • baie proprie cu dus
  • uscator de par
  • mini-bar
  • televizor
  • telefon
  • acces internet

Restaurant

Servicii Cotul Ariesului Sala restaurantului are 2 pereti din panouri de sticla termopan, astfel ca pe timp de vara restaurantul poate face corp comun cu terasa, clientii beneficiind de confort dar si de senzatia adevarata de a fi in mijlocul naturii.

Cu o capacitate de 40 de locuri in restaurant puteti servi mancaruri traditionale, puteti petrece seara la un pahar de vin pe un fond muzical placut.


Organizam pe baza de comanda mese festive, botezuri, aniversari, onomastici.

Bar

Servicii Cotul Ariesului Un alt mod de a petrece seara intr-un cadru relaxant este servirea unui bauturi fine asezat intr-unul din scaunele de piele cu care este dotat barul.

Personalul nostru calificat va sta la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa va petreceti timpul intr-un mod cat mai placut.

Sala de conferinte

Cabana Cotul Ariesului dispune de o sala de conferinte de 140 metri patrati care poate fi aranjata in functie de cerinte, dotata cu un performant sistem audio-video. Organizam training-uri, intalniri de afaceri.

Harta imprejurimi

Rezervare

Buletin meteo

Prognoza indisponibila pentru moment. Va rugam reveniti.
Web design si promovare Pro Tempus

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!