A létesítményeink

Cazare Valea Ariesului

Szállás

Kétágyas szoba / kétágyas szoba

Restaurant Valea ariesului

Etterem

bár és konferencia terem

Agrement Valea Ariesului

Pihenés

Gyermek játszóterek, sportpályák

INGYENES WI-FI

Ügyfeleink a tartózkodás alatt ingyenes Wi-Fi-t élveznek

COMFORT

Felszereltsége: zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító, minibár, TV

INGYENES PARKOLÁS

Loc de parcare supravegheat lînga pensiunii

CHECK-IN NEM STOP

Várjuk házunkat éjjel-nappal

Játszótér

Várjuk házunkat éjjel-nappal

Cazare Valea Ariesului

Aran yosvágás község Fehér megye észak-nyugati részén helyezkedik el, a Nagy Hegység lábánál, az Erdélyi Szigethegység szívében, az Aranyos völgye szeli át, hozzávetőlegesen 90 km-re található Fehéregyháztól a 75-ös nemzeti úton, és 10 km-re Mócföld fővárosától, Topánfalvától.

A Cotul Ariesului panzió Aranyosvágás község bejáratánál található Topánfalva irányából, bal oldalon, a 75-ös nemzeti útról való letérőtől 100 méterre. Magas színvonalú szolgáltatások biztosítására tervezve és létrehozva, az egész projekt a hagyományos sikeres keveréke a modernnel és az összkomforttal. A részletekre szentelt figyelem mindenhol megfigyelhető, úgy az építményen, mint a nemes lelkü területen, amellyel a panzió rendelkezik.

A Cotul Ariesului panzió az Aranyos-völgye elszállásoló helye, az Erdélyi Szigethegység elszállásoló helyem ahol egy csodálatos szabadságot tölthetnek el családjukkal és barátaikkal.

Egy vendégszerető turisztikai zónában találhatóm, ahol felejthetetlen pillanatokat tölthetnek el erkélyünkön egy reggeli kávé mellett, miközben Önök elé egy csodálatos kilátás tárul, séták és szabadtéri sportok mellett, gyerekeknek tervezett játékok, amelyekről nem feledkeztünk meg, sőt számukra kifejezetten kialakított területeket építettünk, ezért ajánljuk Önöknek a Mócföld meglátogatását, és miért ne, egy egészséges hagyományos erdélyi étel elfogyasztását.

Pensiune Valea Ariesului

Tőlünk

Hol talál meg minket

Top