Servicii

Cazare Valea Ariesului

Cazare Valea Ariesului

In prezent pensiunea dispune de doua corpuri de cladire si pune la dispozitie 22 de camere pentru cazare pe minunata vale a Ariesului, dintre care:

  • 6 camere cu cate doua paturi – 200 Lei / noapte / camera
  • 6 camere cu cate 3 paturi – 230 Lei / noapte / camera
  • 2 cu pat matrimonial – 200 Lei / noapte / camera

Respectand stilul intregului camerele imbina armonios traditionalul prin mobilierul din lemn masiv si ornamente incrustate cu modern si bun gust, camerele de baie cu accesorii cromate sunt un alt element de modern si atentie catre detaliu.

Camerele de la etaj sunt prevazute cu balcon astfel ca puteti simti din plin aerul racoros si curat al muntilor.

In corpul de cladire construit recent se afla o bucatarie complet utilata pentru comfortul dumneavoastra.

Fiecare camera este dotata cu:
– baie proprie cu dus
– uscator de par
– mini-bar
– televizor
– telefon
– acces internet

Pensiune Valea Ariesului

Restaurant

Restaurant Valea Ariesului

Sala restaurantului are 2 pereti din panouri de sticla termopan, astfel ca pe timp de vara restaurantul poate face corp comun cu terasa, clientii beneficiind de confort dar si de senzatia adevarata de a fi in mijlocul naturii.

Cu o capacitate de 40 de locuri in restaurant puteti servi mancaruri traditionale, puteti petrece seara la un pahar de vin pe un fond muzical placut.

Organizam pe baza de comanda mese festive, botezuri, aniversari, onomastici.

Bar

Un alt mod de a petrece seara intr-un cadru relaxant este servirea unui bauturi fine asezat intr-unul din scaunele de piele cu care este dotat barul.

Personalul nostru calificat va sta la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa va petreceti timpul intr-un mod cat mai placut.

Sala de conferinte

In corpul principal este o sala de conferinte de 100m patrati, care poate fi aranjata in functie de cerinte, dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, un performant sistem audio-video. Organizam training-uri, intalniri de afaceri.

cazare Valea Ariesului

Top